Cartea de vizita a executorului

Crenguta-Doina DOBRANICI a dobandit o bogata experienta practica in cei sase ani de activitate ca avocat in cadrul Baroului Bucuresti, unde a profesat din martie 1997 pana in martie 2003, moment de la care, in urma promovarii examenului pentru executori judecatoresti definitivi si in baza Ordinului Ministrului Justitiei nr. 522/C/2003 a fost numita in functia de executor judecatoresc in circuscriptia Judecatoriei Buftea.

Din martie 2003 pana in august 2004, Biroul Executorului Judecatoresc Crenguta-Doina DOBRANICI a functionat in Buftea. In perioada septembrie-noiembrie 2004 a functionat in circumscriptia Judecatoriei Buftea si in Bucuresti.

Din luna noiembrie 2004, Biroul functioneaza in Municipiul Bucuresti, iar in prezent, BEJ Dobranici Doina Crenguta are competenta pentru punerea in executare a titlurilor executorii in circumscriptia Curtii de Apel Bucuresti.

Biroul nostru dispune de personal calificat cu o bogata experienta profesionala, iar pentru buna desfasurare a activitatii colaboreaza cu cabinete de avocatura.